Sommer retreat - the power of dancing, Mols Bjerge 1.-8. juli 2018
Jonas Klingberg, 5rytme-lærer, Sverige

Workshops i 2018

ONGOING GROUP fra efteråret 2018 og 6 måneder frem
 
I samarbejde med 5Rytmelærer, Jonas Klingberg, vil vi invitere til en ongoing group. Vi vil samle alle jer dansere på tværs af Danmark og Sverige og alle andre, som vil med. Der er plads til alle, som har lyst til at danse 5rytmer - to niveaer: Jonas vil arbejde med heartbeat niveauet og jeg vil arbejde på waves niveauet, en enestående chance for at danse og udforske både kroppens og følelsernes mysterier. 
 
Vi mødes 4 gange: Første gang i den svenske natur fra 11. til 14. oktober, anden gang i København fra 7. til 9. december, tredje gang 1. til 3. februar 2019 i Stockholm og fjerde gang 12. til 14. april i København.
 
Mindst to landes grupper af dansere
to niveauer: waves og heartbeat
to lærere: svenske Jonas Klingberg og undertegnede, som er dansk
 
Vi glæder os så meget - skal du med? Se FACEBOOK link 
Skriv til mig på  dans5rytmer@gmail.com og få meget mere at vide.
Deltagelse:
 
Deltagelse i en workshop eller klasse er som alt andet proces- og personlig udviklingsarbejde på eget ansvar. Du er altid velkommen til at spørge mig både om din deltagelse og om reaktioner under en klasse eller workshop. Du er også velkommen til efterfølgende at sende en mail eller ringe til mig og spørge til reaktioner eller fortælle stort og småt fra din deltagelse. 
 
Tilmelding:
 
Mols Bjerge: Ved tilmelding til Mols Bjerge sommer workshop indbetales samtidig et depositum på 500 kr. Du kan også vælge at indbetale hele beløbet med det samme. Restbeløbet indbetales senest på datoen for 'tidlig betaling', senere tilmeldinger betales med det samme. Din tilmelding er først gældende, når du har betalt depositum.
 
Andre workshops: Ingen depositum tilmeld dig og betal, senest på dagen for early bird. Ved senere tilmeldinger betales snarest. 
 
Hvis du tilmelder dig 'i sidste øjeblik' betales kontant på dagen FØR workshopstart. Du kan ikke deltage i en workshop uden at have betalt. Der er IKKE mobile pay på workshop, kun på klasser.
 
Mit kontonummer er: 7247 1204833
 
Min internationale konto er:

Iban number:   DK1972470001204833

swift code:  JYBADKKK

 
Framelding:
 
Frem til 2 uger før workshoppen er der et frameldingsgebyr på 150 kr (weekend-workshop) og 300 kr (ved sommerworkshop/Mols Bjerge).  Hvis du vælger at framelde dig en uge før (workshop - se dato i infor-brev for den enkelte workshop) og efter den 13. dag før MOLS-workshoppen starter, tilbagebetales 50% af kursusgebyret. Du har også mulighed for at sælge din billet, til en på en evt. venteliste eller en du selv finder. 
Ved framelding på selve dagen for workshoppens start eller efter workshoppen ER startet er der ingen refundering af workshopgebyr. Lige så er der ikke nogen former for kompensation for fravær på workshoppen.
 
Der er visse forsikringsselskaber, som tegner afbestillingsforsikringer. Jeg er i gang med at undersøge mulighederne. 

 

Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com