Sommer retreat - the power of dancing, Mols Bjerge 1.-8. juli 2018
Rebel Dancer into the unknown i Tampere, Finland - vil du med, så skriv
Lørdagsworkshop, udsat til lidt senere, skriv hvis du er interesseret i at høre mere

Workshops i 2017

Efterårsworkshop den 24. til 26. november 2017 i København: Rhythms of intuition. 

Intuitionen er en indre kraft og visdom, som kan guide os både i hverdagen og i de store livsspørgsmål. Vi er ifølge Gabrielle Roth alle født med intuitionens kraft og visdom. Ved at fordybe os i dansen igennem de 5rytmer, den flydende, staccato, kaos, lyrisk og stilhed, vil vi væve intuitionens visdom ind i vores liv og hverdagens rytmer. 
Vi vil bruge 'the maps of the 5Rhythms' og forbinde vores personlige grund-rytme ('home rhythm') til Gabrielle Roth's 5 tråde til intuition.
 
Jeg vil bruge Gabrielle Roth's bog ’Connections, 5 threads to intuition’ som inspiration. 
 
Sted: Kapelvej 46C, 2200 KBH. N
Priser: 950 kr (750 kr v/overførselsindkomst) hvis du er tilmeldt og har betalt inden 1. november, herefter er prisen 1200 kr (1000 kr)
 

Sommerworkshop: Der var så dejligt på Rødegården, så vi har bestilt stedet til næste år igen: Søndag 1. juli til søndag 8. juli 2018

1. - 8. juli 2018, se mere her: Mols Bjerge, Djursland

 
SRI LANKA
Februar 2018 tager jeg igen til Sri Lanka, er du interesseret i at høre mere om 5rytmer på Sri Lanka, så skriv endelig. 
 
Deltagelse:
 
Deltagelse i en workshop eller klasse er som alt andet proces- og personlig udviklingsarbejde på eget ansvar. Du er altid velkommen til at spørge mig både om din deltagelse og om reaktioner under en klasse eller workshop. Du er også velkommen til efterfølgende at sende en mail eller ringe til mig og spørge til reaktioner eller fortælle stort og småt fra din deltagelse. 
 
Tilmelding:
 
Mols Bjerge: Ved tilmelding til Mols Bjerge sommer workshop indbetales samtidig et depositum, normalt på 300 kr. Du kan også vælge at indbetale hele beløbet med det samme. Restbeløbet indbetales senest på datoen for 'tidlig betaling', senere tilmeldinger betales med det samme. Din tilmelding er først gældende, når du har betalt depositum.
 
Andre workshops: Tilmeld dig og betal, senest på dagen for early bird. Ved senere tilmeldinger betales betales snarest. 
 
Hvis du tilmelder dig 'i sidste øjeblik' betales kontant på dagen FØR workshopstart. Du kan ikke deltage i en workshop uden at have betalt. 
 
Mit kontonummer er: 7247 1204833
 
Min internationale konto er:

Iban number:   DK1972470001204833

swift code:  JYBADKKK

 
Framelding:
 
Frem til 2 uger før workshoppen er der et frameldingsgebyr på 150 kr (weekend-workshop)  og 300 kr (ved sommerworkshop/Mols Bjerge). Hvis du vælger at framelde dig efter den 13. dag før workshoppen starter, tilbagebetales 50% af kursusgebyret. Du har også mulighed for at sælge din billet, til en på en evt. venteliste eller en du selv finder. 
Ved framelding på selve dagen for workshoppens start eller efter workshoppen ER startet er der ingen refundering af workshopgebyr. Lige så er der ikke nogen former for kompensation for fravær på workshoppen.
 
Der er visse forsikringsselskaber, som tegner afbestillingsforsikringer. Jeg er i gang med at undersøge mulighederne. 

 

Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com