Silkeborg

 
SILKEBROG:
 
Vi danser hver anden torsdag i U-lige uger - men i december danser vi onsdage: 
 
Første gang efter sommerpausen er torsdag den 15. august
Derefter:
torsdag 29. august
torsdag 12. september
torsdag 26. september
TIRSDAG 8. oktober: Baba spiller live drums denne tirsdag
torsdag 24. oktober
torsdag 7. november
torsdag 21. november - der er ikke 5Rytmer denne aften, men FRI DANS uden guiding med skøn musik fra 19-21 med Lene Andersen som DJ. Prisen er kun ca. 50 kr. 
Onsdage i december på Steinerskolen, da vi ikke kan være på skolen om torsdagen:
ONSDAG 4. december - 
ONSDAG 18. december
 
Vi danser 5rytmer i SALEN på Steinerskolen kl. 19.00 til 21.15
 
Stavangervej 3
8600 Silkeborg
 
Du finder Rudolf Steiner Skolen på dette link.
 
 
 
I Silkeborg: Vi er på Rudolf Steiner Skolen. De har en meget smuk sal, hvor vi kan være. Se billeder til venstre. 
 
Vi danser normalt hver anden torsdag i alle ulige uger kl. 19 - ca. 21.15 frem til sidste ulige uge af juni og sidste ulige uge før juleaften. December måned er onsdage, da vi ikke kan være på skolen torsdag.
 
En danseaften koster 120 kr, som betales kontant eller med mobile pay ved døren. Der er ikke tilmelding, men du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til mig på tlf. +45 26271471. 
 
Når du kommer til dans, skal du medbringe en flaske til vand - for vi drikker vand igennem dansen. Tag løst tøj på lag på lag, som kan tages af og på, når vi kommer til at svede og når vi danser mere stille. Alle er velkomne uanset alder, køn, størrelse, danseerfaringer mm - de 5rytmer kan danses af alle. 
 
Kom med på vores mailliste. Send en mail til dans5rytmer@gmail.com eller skriv under kontakt. Du får en mail hver gang vi skal danse.
Facebook: Vi har også en facebook-side for alle de spirituelle, meditative og personligt udviklende aktiviteter, som er i Silkeborg og omegn. Den hedder 'Inspiration til krop og sjæl i Silkeborg og omegn' - du kan se den her: https://www.facebook.com/groups/InspirationtilkropogsjaelSilkeborg/
Bliv medlem af gruppen og find andre, som også kunne være interesseret i det. På den måde kan alle gode arrangementer blive sendt ud som muligheder for udvikling.
 
 
Jeg glæder mig til at danse med dig. 
 
Kærlige hilsner
 
Birgitte
 
Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com