Laila Wodtke er vikar torsdag den 25. april og torsdag den 9. maj 2019

Silkeborg

 
SILKEBROG:
 
Vi danser hver anden torsdag i U-lige uger:
Vi danser 5rytmer i SALEN på Steinerskolen første gang i 2019 er 17. januar kl. 19.00 til 21.15
 
Stavangervej 3
8600 Silkeborg
 
Du finder Rudolf Steiner Skolen på dette link.
 
I april og maj er Laila Wodtke vikar følgende torsdage:
25. april og 9. maj. Jeg er utrolig glad for at dygtige og skønne 5Rytmelærer Laila Wodtke kan komme og vikariere for mig, mens jeg er på rejse i Kina. Du kan se mere om Laila her. 
 
 
I Silkeborg: Vi er på Rudolf Steiner Skolen. De har en meget smuk sal, hvor vi kan være. Se billeder til venstre. 
 
Vi danser hver anden torsdag i alle ulige uger kl. 19 - ca. 21.15 frem til torsdag 20. juni 2019. 
 
En danseaften koster 120 kr, som betales kontant eller med mobile pay ved døren. Der er ikke tilmelding, men du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til mig på tlf. +45 26271471. 
 
Når du kommer til dans, skal du medbringe en flaske til vand - for vi drikker vand igennem dansen. Tag løst tøj på lag på lag, som kan tages af og på, når vi kommer til at svede og når vi danser mere stille. Alle er velkomne uanset alder, køn, størrelse, danseerfaringer mm - de 5rytmer kan danses af alle. 
 
Kom med på vores mailliste. Send en mail til dans5rytmer@gmail.com eller skriv under kontakt. Du får en mail hver gang vi skal danse.
Facebook: Vi har også en facebook-side for alle de spirituelle, meditative og personligt udviklende aktiviteter, som er i Silkeborg og omegn. Den hedder 'Inspiration til krop og sjæl i Silkeborg og omegn' - du kan se den her: https://www.facebook.com/groups/InspirationtilkropogsjaelSilkeborg/
Bliv medlem af gruppen og find andre, som også kunne være interesseret i det. På den måde kan alle gode arrangementer blive sendt ud som muligheder for udvikling.
 
 
Jeg glæder mig til at danse med dig. 
 
Kærlige hilsner
 
Birgitte
 
Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com