Silkeborg eller Nr. Snede

En ekstra gang før jul - vi danser MANDAG den 17. december kl. 18.30 til ca. kl. 21.00 i Nr. Snede. Vi danser i salen (samme sal som vi plejer), Rørbækvej 13, 8766 Nr. Snede.
Når du kører ind i Nr. Snede, kører du ud af Rørbækvej, denne vej er lang og fortsætter til venstre ud mod 'Rørbæk sø', lige når du har drejet mod Rørbæk Sø, lægger den lille gård, hvor vi danser til venstre for vejen. Du parkerer ved at køre ind af indkørsel nr. 2, her er der parkering. 
Det koster som altid 120 kr. Alle danselystne er velkomne. 
Se kort:
 
 
SILKEBROG:
Vi danser 5rytmer i SALEN på Steinerskolen hver anden torsdag (Ulige uger), første gang i efteråret 16. august 2018. 
 
Stavangervej 3
8600 Silkeborg
 
Du finder Rudolf Steiner Skolen på dette link.
 
I Silkeborg: Vi er på Rudolf Steiner Skolen. De har en meget smuk sal, hvor vi kan være. Se billeder til venstre. 
 
Vi danser hver anden torsdag i alle ulige uger kl. 19 - ca. 21.15 frem til torsdag 6. december. Måske arrangerer vi en sidste gang før jul i Nr. Snede. Kom med på vores mailliste og vær opdateret. 
En danseaften koster 120 kr, som betales kontant eller med mobile pay ved døren. Der er ikke tilmelding, men du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til mig på tlf. +45 26271471. 
 
Når du kommer til dans, skal du medbringe en flaske til vand - for vi drikker vand igennem dansen. Tag løst tøj på lag på lag, som kan tages af og på, når vi kommer til at svede og når vi danser mere stille. Alle er velkomne uanset alder, køn, størrelse, danseerfaringer mm - de 5rytmer kan danses af alle. 
 
Kom med på vores mailliste. Send en mail til dans5rytmer@gmail.com eller skriv under kontakt. Du får en mail hver gang vi skal danse.
Facebook: Vi har også en facebook-side for alle de spirituelle, meditative og personligt udviklende aktiviteter, som er i Silkeborg og omegn. Den hedder 'Inspiration til krop og sjæl i Silkeborg og omegn' - du kan se den her: https://www.facebook.com/groups/InspirationtilkropogsjaelSilkeborg/
Bliv medlem af gruppen og find andre, som også kunne være interesseret i det. På den måde kan alle gode arrangementer blive sendt ud som muligheder for udvikling.
 
 
Jeg glæder mig til at danse med dig. 
 
Kærlige hilsner
 
Birgitte
 
Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com