Dansehjælper

 

 
-om fredagen i M2Tango, Kapelvej 46C, 2200 København N
 
Når vi danser i København, Kapelvej 46C, er det muligt at blive dansehjælper. Der er brug for 3 til 4 hjælpere, hver gang vi danser, og så danser man selvfølgelig gratis med. Det er også en mulighed for at blive mere involveret og få tættere tilknytning til dansen og hinanden. 
Som dansehjælper mødes vi kl. 18 foran porten, Kapelvej 46C, 2200 København N. Det første vi gør, er at vi tømmer min bil for højtalere, mixer med mere. Det skal ind i elevatoren og op på 2. sal. Vi har lokalet fra kl. 18.15 og præcis kl. 18.15 går vi ind og begynder at ordne.
Og det er faktisk helt utroligt hvad vi kan nå fra kl. 18.15 - 18.40:
Vi stiller højtalere op og får musikken til at spille
Vi flytter en masse stole, borde og skubber sofaerne så rummet bliver større at danse i
Vi laver en lille installation med blomster og lys og andre ting
Efter 18.40 er der en eller to, der passer indgangen, hvor danserne betaler og
Kl. 18.40 går en ned og åbner porten, så vi er sikre på at folk kan komme ind ad porten.
Når vi slutter stiller vi igen møblerne på plads. Som regel er der nogen af aftenens dansere som hjælper os med at stille møblerne ud midt på gulvet, så vi kan stille dem på plads der, hvor de hører hjemme.
Vi pakker også musikken og installationen sammen igen og får det ned i min bil igen. 
 
Du kan være fast hjælper. Jeg har haft faste hjælpere, som kom og hjalp i over 7 år, man kan også være mere løst tilknyttet og blive spurgt fra fredag til fredag og man kan endelig være så løst tilknyttet, at man snarere er vikar..
 
Som hjælper er det vigtigt, at vi kan regne med du kommer, hvis du har sagt ja til at komme. Det er ikke så let, hvis vi pludselig står med en hjælper mindre fredag eftermiddag, alle hjælpere er lige vigtige. Selvfølgelig kan man blive syg og det er jo en anden sag.
 
 
 
Workshops:
Når jeg afholder workshops er der også 2-3 hjælpere med til at stille rummet op, tørre gulv over lørdag og søndag formiddag og hjælpe med at lave te og snacks i pauserne - opgaverne kan være lidt forskellige fra workshop til workshop og fra sted til sted. At være hjælper betyder, at du får workshoppen meget billigt. Dansere der hjælper på danseaftener, har første ret og ellers ansøger man om det til mig. 
 
Ugeworkshop/sommerretreat:
Også på de ugelange workshops er det muligt at blive hjælper, og hjælpe til med at sætte workshoppen op og tage den ned, samt have daglige opgaver. Vi er gerne en større gruppe af hjælpere. Du ansøger om at blive hjælper til mig. 
 
Kontakt: Skriv til mig, dans5rytmer@gmail.com eller ring 26271471, hvis du er interesseret i at blive hjælper.
En mulighed for at danse mere, blive del af et team og spare penge. 
Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com