Dans 5rytmer i København N og i Roskilde

EFTERÅR 2018: Vi danser altid fredage i lige uger - første gang fredag den 10. august OG sidste gang er 14. DECEMBER, Kapelvej 46C, 2200 København N  

Kapelvej 46C: Vi danser 5rytmer Kapelvej 46C, 2200 Kbh N (M2tango-studiet) hver anden fredag, vi starter efteråret den 10. august. Når du kommer til Kapelvej 46C, skal du ind ad porten. Her kan du ringe på op til M2Tango og vi lukker dig ind. Fra kl. 18.45 til ca. 19.10 står en af mine gode dansehjælpere nede ved døren og lukker dig ind og forklarer vejen op. 
 
 
KoncertKirken: Af og til har vi 5rytme-events i KoncertKirken. I 2018  er der endnu ikke planlagt nogen. Koncertkirken er en af de kirker, som er solgt, og nu anvendes til koncerter og DANS. Der er et stort trægulv med plads til mange dansere og der er højt til loftet. Ideen om at danse i et tidligere kirkerum stammer fra LONDON, hvor rigtig mange 5rytme-klasser er i kirker. Glæder mig utrolig meget til at invitere dig ind i dette rum. 
Se mere om KoncertKirken her
 
Pris i Koncertkirken og på Kapelvej: Normalt koster det 120 kr, og 100 kr for mennesker som lever af overførselsindkomst eller SU. Du kan betale kontant eller med mobile pay. Ved særlige lejligheder/events kan prisen være højere, som f.eks. 10. august hvor Jonas Klingberg kommer fra Stockholm og underviser sammen med mig. 
 
M2Tangos hjemmeside: www.m2tango.dk 
KoncertKirkens hjemmeside: www.koncertkirken.dk
 
Medbring: Når du kommer til dans, skal du medbringe en flaske vand - for vi drikker vand igennem dansen. 
 
Tag løst tøj på lag på lag, som kan tages af og på, når vi kommer til at svede og når vi danser mere stille. Vi danser på bare tæer eller med dansesko.
 
Alle (voksne) er velkomne uanset alder, køn, størrelse, danseerfaringer mm - de 5rytmer kan danses af alle. 
 
ROSKILDE:
Du kan også danse 5rytmer i Roskilde. Hver anden onsdag i LIGE uger, danser vi i Trehøje Fælleshus, Troldehøj 3, 4000 Roskilde fra kl. 19.00 til 21.30. Det koster 130 kr kontant eller mobile pay, ingen tilmelding bare kom.
 
BUS 202A går fra Roskilde station og lige til døren ved fælleshuset. Det er let at parkere, og let at køre til, hvis man kommer i bil, da det ligger lige et par km fra Motorvejen 21 mod Odden.
Skriv hvis du vil på vores mailingsliste eller læs mit nyhedsbrev. 
Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com