Melting hearts - heartbeat workshop

 
Kender du ”The Heartbeat Map”?
 
Følelsernes udtryk igennem de 5Rytmer, Flow/fear, Staccato/vrede, Kaos/sorg, Lyrisk/glæde og Stilhed/ medfølelse.
Vi vil bruge denne søndag til at udforske hjertets landkort i accept af følelsernes liv og former samt finde den magi og bevægende dans, der smelter hjertet og mærker ’The power of Loving’.
 
'Heartbeat' er et niveau over 'Waves'. Waves er alt det vi danser på klasser og alle de workshops jeg har lavet frem til 20. maj 2022. Derfor er det nødvendigt at have danset en del 5Rytmer inden man deltager i Heartbeat-workshops. Har du ikke danset 5Rytmer før, så kontakt mig - på telefon 26271471, mail eller messenger.

”Den anden store opgave er at udtrykke hjertet, befri følelserne for at opleve hjertets styrke og kraft” Gabrielle Roth i Maps to Ecstasy.

Underviser: Birgitte Rasmussen, certificeret 5Rytmelærer siden 2008 v/ Gabrielle Roth og nu certificeret Heartbeat teacher siden lørdag 28. maj ved Jonathan Horan, glæder jeg mig til at øse ud af al det, som jeg har lært.
 
Måske har du lyst til at være med?
Pris i early bird tilmeldt og betalt senest 22. juni: 590 kr og 490 kr (hvis du er arbejdsløs, fuldtids studerende eller pensionist). Herefter er prisen 750kr/650kr.

Tilmelding: Skriv til dans5rytmer@gmail.com
 
Se begivenhed på Facebook
Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com