Jon Roar Bjørkvold. Se hans film 'The muse within' 

Mindful dans for mor, far og baby og gravide

Har du lyst til at danse 5rytmer, mens du er gravid og når den lille kommer, så se her. Du er velkommen til at kontakte mig på +45 26271471. 
 
5rytmer for mor og baby (op til 1 år)
I marts 2016 blev jeg kontaktet af 4 mødre, som gerne vil danse 5rytmer for Mums & Babies. Vi startede et hold op fra 7. april, og fik en skøn start med 11 mødre og babyer samt en gravid kvinde. 
 
Det var i København.
 
NU DANSER VI PÅ FYN 
Onsdag 5 december fra kl. 10.30-12.30 er der MINDFUL DANCING FOR MUMS AND BABIES på FYN, 'Balancekunst', Fåborgvej 122, 5762 Vester Skerringe.
Før 10.30 er der en halv time til blød ankomst og efter dansen er der en simpel frokost med snak til 13.30 (frokost koster 20 kr)
Dansebegivenheden koster 150 kr.
Der er tilmelding til Ulla Ladegård Jacobsen, tlf. 30280299
 
 
I 2012 dansede vi første år med  mor og baby, og jeg besøgte blandt andet Jon Roar Bjørkvold i Oslo og snakkede, børn-mødre-og rytmer med ham.
Nu gør vi det igen.

Om Mindful dancing 5rhythms for mor og barn (0-1 år):
"At bevæge sig sammen med sit barn, mærke forbindelsen og nyde nærværet mellem mor og baby, er en mulighed for MINDFULNESS. Hjertet åbner sig, kroppen rodfæster sig og et dybere nærvær opstår.
Den første halve time kommer vi til stede med hinanden i rummet og i bevægelse. Derefter sidder vi sammen en stund på de medbragte tæpper og snakker om, hvordan vi kan relatere dans og bevægelse til dagligdagen.

Vi danser igennem de 5 rytmer: mærker det flydende nærvær i flow, mødet mellem baby og mors eller fars udtryk i staccato, hengivenhed og overgivelse i kaos, legende nysgerrighed i lyrisk og er med stilheden, den bløde langsomme bevægelse, der hvor mor/far og baby føler sig som et.

Måske ligger baby på tæppet og danser med, måske er det på din arm, eller i sele på ryg eller mave - alle varianter er mulige. Måske danser du stående, måske på gulvet ved dit barn.

Kræver kun lysten til bevægelse... også åbent for gravide.

Medbring tæppe og vandflaske, og hvad du har brug for til dit barn. Det kan være en rigtig god ide med en sele til at bære barnet i, af læder eller stof. 
 
At bevæge sig sammen med sit lille barn, mærke forbindelsen og nyde nærværet mellem mor og baby eller far og baby er en mulighed for MINDFULNESS. Hjertet åbner sig, kroppen rodfæster sig og et dybere nærvær opstår. 
 
 
I 2012 var vores yngste deltager 5 uger, da han startede.
 
 
Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com