M2Tango
Vi danser hver anden fredag/lige uger i M2Tango's dansestudie, Kapelvej 46C, KBH N
SteinerskolenVi danser på Steinerskolen i Silkeborg hver anden torsdag i ulige uger

Dans5rytmer i København N, Roskilde, Silkeborg og Århus

tilbage til forsiden
 
Nu må vi danse udenfor: Vi starter i Århus
 
Silent 5Rhythms i Århus,
Moesgård Strand, Strandskovvej 21, Højbjerg, søndag 18. april kl. 11-14. 
 
Vi afventer stadig godkendelse fra Århus kommune, men håber på god og hurtig behandling.
Vi mødes ved kiosken, kom i god tid, vi går fra kiosken præcis kl. 11. 00 og hen til vores udvalgte sted. Hvis du kommer for sent, så gå ind på begivenheden hvor vi lægger et billede af vores valgte location.
Maria Fich Dueholm og jeg, Birgitte Rasmussen, er gået sammen om at arrangere Silent Dancing, dvs. dans med høretelefoner, musik og guidning udenfor.
Maria har stået for at finde et godt sted til os at danse i Århus og står for at varme os op med fri, kreativ dans -hvor vi skaber rødder og nærvær.
Efter opvarmningen guider jeg dansen ind igennem de 5Rytmer - vi genfinder kraften i pulsens nærvær. Jeg er certificeret 5Rytme-lærer (nov. 2008) og 'heartbeat-teacher in training'.
Prisen er 150 kr (75 kr for 25 år og under). Billetter købes ved at overføre beløbet til 26271471, mobile pay. Der skal vises dokumentation, hvis du er 25 år eller derunder.
Der er max 30 pladser.
Medbring ALT det vand, du skal drikke. Tag tøj på og med, så du er klar til udendørs dans. Arrangementet aflyses, hvis der kommer voldsom regn, hvorimod blød stille regn går an.
Der er off. toiletter ved P-pladsen.
Vi følger alle de almindelige Covid19-retningslinjer for udendørs samvær:
1) mød ikke op, hvis du er syg
2) hold afstand til de andre deltagere
3) host i dit ærme
4) vi har sprit med at spritte vores hænder
Vi glæder os meget til at danse med dig - kærlig hilsen Maria og Birgitte
 
 
INDENDØRS:
6. maj åbnes der op for indendørs idræt og dermed dans. Og der er krav om negativ coronatest - færdig vaccineret - eller har haft corona indenfor de sidste fra 2-12 uger. 
Derudover skal vi som altid:

1. Det vigtigste er at du kun kommer, hvis du er helt rask og ikke har nogen af de corona-karakteristiske symptomer eller anden sygdom.
2. Hvis du har købt billet og føler dig syg, skal du blive hjemme. Sælg din billet over Facebook og ring evt. til mig. Du kan ringe til mig indtil fredag kl. 13.
3. At vi holder afstand både 1m og 2m i dansen
4. At vi vasker hænder eller bruger sprit og hoster i vores ærme
5. At du møder omklædt og selv har alt drikkevand med
6. At du ankommer med mundbind og forlader rummet med mundbind. Under dansen kan mundbindet tages af.
 
København: Vi danser på fredag 7. maj kl. 19-21.30, billetter købes på 26271471, pris 150 kr og 130 kr (arbejdsløs, pensionist eller studerende), Kapelvej 46C, 2200 København N
 
Roskilde: Onsdage i lige uger, når vi igen må danse, kl. 19.00-21.30, Trehøje fælleshus, Troldehøj 3, 4000 Roskilde. Har endnu ingen startdato.
 
Silkeborg. Vi danser igen og starter ud ONSDAG 12. maj (dagen før Kristi Himmelfart) kl. 19.00-21.15, Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg, billetter købes på forhånd til 130 kr på 26271471, husk at skrive dato i tekstfeltet i mobil pay. 
 
 
Er du i tvivl om noget så kontakt mig endelig straks på dans5rytmer@gmail.com
 
 
Se link til Facebook for 5Rytmer i København gruppen her.
 
Find vej til M2Tango: til kort

Alle (voksne evt. fra 15. år) er velkomne, 

Første gang: Er det første gang så kom i god tid. Du skal regne med at komme til at svede, så tag let danse/sportstøj på, gerne lag på lag. Husk stor vandflaske og evt. håndklæde. Der er IKKE mulighed for at tage bad bagefter. Så længe der er Corona-restriktioner, skal du møde omklædt og selv medbringe vandflaske.  Se mere om første gang her. 

KUN mobile pay lige nu: En danse aften M2Tango koster: 130 kr pr. gang + 20 kr i 'Coronatillæg'. Er du på overførselsindkomst eller lever af SU koster det 110 kr. + 20 kr i Corona-tillæg (Samme priser som hos Brian Kjøller) Coronatillæg på 20 kr er på, så længe vi danser under corona-restriktioner.
 
Kun i København og uden CORONA-restriktioner: Det er muligt at købe et kort med 10 danseaftener. Kortet har 10 klip og koster 1100 kr (900 kr, hvis du er studerende eller på overførselsindkomst - dokumentation skal forevises). Kortet kan ikke lånes ud, men er personligt. Kortet gælder fredage i M2Tango, kortet gælder for et år og derudover så længe jeg underviser, det vil sige jeg tager ansvar for et år.
Har du klippekort, kan du stadig bruge din klip og blot overføre 20 kr.på MobilePay, husk dit navn i tekstfeltet. 
  
Roskilde: Vi starter op igen 19. august. I Roskilde kommer du bare, da salen er så stor, at vi aldrig vil mangle m2. Pris 130 kr for alle. 
Vi danser hver anden onsdag i LIGE uger kl. 19.00 til. 21.30 i Fælleshuset Trehøje, Troldehøj 3, 4000 Roskilde. Det koster 130 kr kontant/mobile pay på døren. Ingen tilmelding. 
 
 
Silkeborg: 
Vi danser hver anden torsdag i U-lige uger  kl. 19- ca. 21.15 på Rudolf Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg.  Send en mail, hvis du er interesseret i at høre mere.  Vi har en mailliste, så du får besked ca. en uge før hver danseaften. Undertiden må vi flytte vores torsdag til en onsdag pga. skolens arrangementer. Se mere her. Under Covid19 restriktioner, skal billetten købes på forhånd over MobilePay 26271471, og der er begrænset antal. 
 
Århus: Aflyst pga. corona indtil videre. 
Siden september  2015 har jeg været del af '5rytme-teamet' omkring 5rytmer i Århus, og underviser ca. hver 4. tirsdag kl. 18.30 - 21, N. Kochs Skole, St. Johannes Alle 4, indgang G, lille sal, 8000 Århus, pris 150 kr kontant/mobile pay eller 75 kroner hvis du er 25 år eller derunder. Følg Århus på Facebook. 
 
 

Har du lyst til at få de 5rytmer til dit område, så skriv eller ring, så finder vi ud af noget.

Til en vellykket 5rytmedag eller -aften har vi brug for et godt lokale med trægulv eller lignende, gode højtalere og et anlæg, hvortil jeg kan sætte min computer. Jeg har også selv højtalere og anlæg, som jeg kan medbringe. Deltagerne skal medbringe vanddunk og have løst tøj på til at bevæge sig i.

Jeg glæder mig til at danse med dig.

Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com