Baba Kone, musiker fra Burkina Faso, er igen i Danmark. I fredags, 21. februar spillede han til 5Rytmer i København, og vi havde en skøn aften. Han vil komme flere fredage den næste halvanden måned. 
M2Tango
Vi danser hver anden fredag/lige uger i M2Tango's dansestudie, Kapelvej 46C, KBH N
SteinerskolenVi danser på Steinerskolen i Silkeborg hver anden torsdag i ulige uger

Dans5rytmer i København N, Roskilde, Silkeborg og Århus

tilbage til forsiden
 
Er du i tvivl om noget så kontakt mig endelig straks på dans5rytmer@gmail.com
Der er LIVE 5RYTMER fredag 3. april kl. 19.30 - 21.00. Du kan følge linket over Facebook gruppen 5 Rytmer, jeg starter linket op 19.25.
Se link til Facebook gruppen her.
Se begivenheden her.
 
Du skal bare have din mobil, tablet eller computer og gå ind på gruppen 5Rytmer, så kommer jeg op øverst LIVE fredag 3. april kl. 19.25. Det er en rigtig god ide at tilknytte en højtaler, bluetooth højtaler eller dit tv til din mobil, tablet eller computer. Så får du en god lyd at danse til. 
 
Dans 5 rytmer hver anden fredag (lige uger)
kl. 19-21.30
M2Tango, Kapelvej 46C, 2200 København N.
 
Find vej til M2Tango: til kort

Alle (voksne evt. fra 15. år) er velkomne, du møder bare op FØR kl. 19, gerne kl. 18.45. Vi starter præcist - der er ingen tilmelding. Du betaler kontant/mobile pay ved indgangen. Har du spørgsmål eller er usikker på noget, så ring eller send en mail under kontakt.

Første gang: Er det første gang så kom i god tid. Du skal regne med at komme til at svede, så tag let danse/sportstøj på, gerne lag på lag. Husk stor vandflaske og evt. håndklæde. Der er IKKE mulighed for at tage bad bagefter. Se mere om første gang her. 

Kontant betaling/mobile pay ved døren: En danse aften M2Tango koster: 130 kr pr. gang. Er du på overførselsindkomst eller lever af SU koster det 110 kr. (Samme priser som hos Brian Kjøller og Mette Feilberg)
Kun i København: Det er muligt at købe et kort med 10 danseaftener. Kortet har 10 klip og koster 1100 kr (900 kr, hvis du er studerende eller på overførselsindkomst - dokumentation skal forevises). Kortet kan ikke lånes ud, men er personligt. Kortet gælder fredage i M2Tango, kortet gælder for et år og derudover så længe jeg underviser, det vil sige jeg tager ansvar for et år.
  
Roskilde: Aflyst i marts pga. corona.
Vi danser hver anden onsdag i LIGE uger kl. 19.00 til. 21.30 i Fælleshuset Trehøje, Troldehøj 3, 4000 Roskilde. Det koster 130 kr kontant/mobile pay på døren. Ingen tilmelding. 
 
Silkeborg: Vi danser hver anden torsdag i U-lige uger  kl. 19- ca. 21.15 på Rudolf Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg.  Send en mail, hvis du er interesseret i at høre mere. Eller mød op på døren, det koster 120 kr - kontant/mobile pay. Vi har en mailliste, så du får besked ca. en uge før hver danseaften. Undertiden må vi flytte vores torsdag til en onsdag pga. skolens arrangementer. Se mere her.
 
Århus: Aflyst i marts pga. corona.
Siden september  2015 har jeg været del af '5rytme-teamet' omkring 5rytmer i Århus, og underviser ca. hver 4. tirsdag kl. 18.30 - 21, N. Kochs Skole, St. Johannes Alle 4, indgang G, lille sal, 8000 Århus, pris 150 kr kontant/mobile pay eller 75 kroner hvis du er 25 år eller derunder. Følg Århus på Facebook. 
Baba Kone musiker fra Burkina Faso er med tirsdag 25. februar og 24. marts. Alle er velkomne. Baba spiller djembe og kora. 
 

Har du lyst til at få de 5rytmer til dit område, så skriv eller ring, så finder vi ud af noget.

Til en vellykket 5rytmedag eller -aften har vi brug for et godt lokale med trægulv eller lignende, gode højtalere og et anlæg, hvortil jeg kan sætte min computer. Jeg har også selv højtalere og anlæg, som jeg kan medbringe. Deltagerne skal medbringe vanddunk og have løst tøj på til at bevæge sig i.

Jeg glæder mig til at danse med dig.

Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com