M2Tango
Vi danser hver anden fredag/lige uger i M2Tango's dansestudie, Kapelvej 46C, KBH N
SteinerskolenVi danser på Steinerskolen i Silkeborg hver anden torsdag i ulige uger

Dans5rytmer i København N, Roskilde, Silkeborg og Århus

tilbage til forsiden
 

Dans i 2022: Bliv opdateret - få mit nyhedsbrev 

INDENDØRS:

Velkommen: Vi byder velkommen til et nyt år med masser af 5Rytmer og en dans fyldt med livsglæde i skøn forening med alt det, der rør sig inden i os lige nu. Vi lader den indre bevægelse vokse og udfolde alt det, vi er.
Hvor intet andet er nævnt underviser jeg: Birgitte Rasmussen, 5Rytmelærer siden 2008, uddannet hos Gabrielle Roth
 
Billetter: De fleste billetter sælges på Mobile Pay på forhånd lige nu. Husk dato i tekstfeltet.  Kun i Roskilde er der salg på døren og masser af plads til den gruppe, som kommer.
Fortryder du dit billetkøb eller bliver du syg, så gå ind på begivenheden i Facebook gruppen '5 Rytmer'  (København og Roskilde), og på Facebook gruppen 'Inspiration til krop og sjæl i Silkeborg og omegn', (Silkeborg) og skriv under Begivenhedens DEBAT: Her er der mulighed for at kommunikere, og dermed give udtryk for ønsket om både at købe og sælge billetter. 
 
Vedrørende Corona: Smittetallene er endelig på vej ned. Vi passer stadig på hinanden og regulerer billetsalget med forhåndskøb af billetter i København og Silkeborg. Kom kun hvis du er rask, og brug evt. kvik eller egen test, hvis du kan være smittet. 
 
1. At du kun kommer, hvis du er helt rask, da corona kan gemme sig i mange symptomer
2. At vi stadig er afstemt i vores kontakt med hinanden
3. At vi bruger sprit og hoster i vores ærmer.
 
Pris i København: 150 kr (130 kr, hvis du er på overførselsindkomst, pensionist eller studerende). Der er ca. 46 billetter til salg, som købes på Mobile Pay: 26271471. Hvis du bliver syg, så gå ind på begivenheden på Facebook, klik dig ind på begivenheden og tryk på DEBAT, her kan du sælge din billet og her kan du købe billetter i overskud, og hvis du gør det under debat, kan din besked også ses, hvis begivenheden bliver delt.
 
 
Pris i Roskilde: 130 kr for alle. Billetter købes på døren.
Pris i Silkeborg: 130 kr for alle. Billetter købes på Mobile Pay, husk at skrive Silk i tekstfeltet. Der er ca. 18 billetter til salg.
 

Dans i København fredage kl. kl. 19.00-21.30: 

Fredag 20 maj kommer Marie Slättorp og alle billetter er på døren denne aften

ALLE BILLETTER PÅ DØREN: Fredag 20. maj er Maria Slättorp vikar for mig, da jeg skal færdiggøre min overbygning på 5Rytmer, kaldet 'The Heartbeat Map'. Det glæder jeg mig meget til - jeg glæder mig også over at Maria kommer med sin herlige og glædesfyldte dansenergi og udstråling. Glæd dig til at møde hende, måske dansede du med hende 14. januar. Maria er i gang med sin 5Rytmeuddannelse, men mangler stadig nogle moduler - denne aftens dans kalder Maria 'Body & soul motion'. Pris som altid 150 kr og 130, hvis du er arbejdsløs, pensionist eller fuldtids studerende. Se mere på Facebook.
 
Vi danser hver anden fredag i lige uger kl. 19-21.30, billetter købes på MobilePay 26271471, pris 150 kr og 130 kr (arbejdsløs, pensionist eller studerende), Kapelvej 46C, 2200 København N. Billetter købes på forhånd på mobile pay, og der sælges ca. 46 billetter, husk at skrive dato i tekstfeltet. 
 
Roskilde: VI danser 4. maj 2022. Vi danser normalt onsdage i lige uger, kl. 19.00-21.30, Trehøje fælleshus, Troldehøj 3, 4000 Roskilde. Billetter købes på døren til 130 kr, da lokalet i Roskilde er større end den plads, vi har brug for. Bliv opdateret få mit nyhedsbrev eller kom på vores Roskilde mail-liste, skriv til mig under kontakt.
Roskilde er desværre blevet den sårbare joker, dette forår 2022. Det er jeg meget ked af, jeg gør mit bedste, og jeg ved at fra august er vi igen oppe på fuld og almindelige omdrejninger.
Jeg håber I vil hjælpe og støtte op om de onsdage, hvor det lykkes at få danset i Roskilde.
 
Datoerne for foråret i ROSKILDE:
20. april - jeg må aflyse
4. maj: Vi danser i Roskilde 😊
18. maj: Jeg er på Heartbeat Training - sidste modul af min 5rytme-uddannelse, desværre ingen dans denne aften - kom til KBH fredag 20. maj i stedet for.
1. juni: Vi danser i Roskilde 😊
15. juni: Vi danser i Roskilde 😊
 
Silkeborg: Vi danser torsdage i ulige uger, kl. 19.00-21.15, Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg, billetter købes på forhånd til 130 kr på 26271471, og der sælges ca. 18 billetter, husk at skrive dato i tekstfeltet i mobile pay. Vi startede op i uge 3, 20 januar og danser hver anden torsdag i Silkeborg/ulige uger. 
 
Torsdag 28. april
Torsdag 12. maj - (aflyst torsdag den 26. maj pga. Kristi Himmelfart)
Torsdag 9. juni og ONSDAG den 22. juni (den 23 juni er Sct. Hans)
 
 
Udendørs:  

Silent 5Rhythms i Århus: Som noget nyt har vi danset Silent 5Rhythms 4 søndage.

Vi mødes ved kiosken kl. 15.00 og går hen til vores udvalgte sted.
Maria Fich Dueholm og jeg, Birgitte Rasmussen, er gået sammen om at arrangere Silent Dancing, dvs. dans med høretelefoner, musik og guidning udenfor.
Maria har stået for at finde et godt sted til os at danse i Århus og står for at varme os op med fri, kreativ dans -hvor vi skaber rødder og nærvær.
Efter opvarmningen guider jeg dansen ind igennem de 5Rytmer - vi genfinder kraften i pulsens nærvær.
Prisen er 150 kr. Billetter købes ved at overføre beløbet til 26271471, mobile pay. Der skal vises dokumentation. Der er 30 billetter til salg.
Medbring ALT det vand, du skal drikke. Tag tøj på og med, så du er klar til udendørs dans.
Vi glæder os meget til at danse med dig - kærlig hilsen Maria og Birgitte

 
Er du i tvivl om noget så kontakt mig endelig på dans5rytmer@gmail.com
 
 
Se link til Facebook for 5Rytmer i København gruppen her.
 
Find vej til M2Tango: til kort

Alle (voksne evt. fra 15. år) er velkomne. Billetter købes på døren (kontant og Mobile Pay) - du kan også købe billet på forhånd over Mobile Pay, husk at skrive dato i tekstfeltet.

Første gang: Er det første gang så kom i god tid. Du skal regne med at komme til at svede, så tag let danse/sportstøj på, gerne lag på lag. De fleste danser i bare tæer, du kan også bruge en dansesko. Det er en god ide ikke at bruge nogen former for parfume eller lignende før dansen, da stærke dufte kan påvirke de andre dansere. Husk vandflaske og evt. håndklæde. Der er IKKE mulighed for at tage bad bagefter. 

 
Kun i København: Det er muligt at købe et kort med 10 danseaftener. Kortet har 10 klip og koster 1300 kr (1100 kr, hvis du er fuldtids studerende eller på overførselsindkomst - dokumentation skal forevises). Kortet kan ikke lånes ud, men er personligt. Kortet gælder fredage i M2Tango, kortet gælder for et år og derudover så længe jeg underviser, det vil sige jeg tager ansvar for et år.
  
Roskilde: Køb billetter på døren kontant eller mobilepay. Salen er så stor, at vi aldrig vil mangle m2. Pris 130 kr for alle. 
Vi danser hver anden onsdag i LIGE uger kl. 19.00 til. 21.30 i Fælleshuset Trehøje, Troldehøj 3, 4000 Roskilde. 
 
 
Silkeborg: 
Vi danser hver anden torsdag i U-lige uger  kl. 19- ca. 21.15 på Rudolf Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg.  Send en mail, hvis du er interesseret i at høre mere.  Vi har en mailliste, så du får besked ca. en uge før hver danseaften. Undertiden må vi flytte vores torsdag til en onsdag pga. skolens arrangementer, se listen ovenfor. Billetsalg på døren kontant eller mobile pay, pris 130 kr.
 
Århus: Siden september  2015 har jeg været del af 'tirsdags-5rytme-teamet'  i Århus, og har undervist ca. hver 4. tirsdag kl. 18.30 - 21, N. Kochs Skole, St. Johannes Alle 4, 8000 Århus, sammen med Anette Uhlemen, Jan Redsted og Laila Wodtke.
I maj 2021 har Jan Redsted og Anette Uhlemann, som har kontrakten til Kochs Skole, meddelt at de ikke ønsker at fortsætte vores samarbejde. 

Da corona-restriktionerne kun tillod udendørs dans, afprøvede jeg 'Silent 5Rhythms' i samarbejde med Marie Fich Dueholm på Moesgård Strand. Det er blevet til 4 magiske søndage, den sidste afholdt 5. september. Modtag mit nyhedsbrev og følg med i, hvornår vi danser i Århus igen. 

 

Har du lyst til at få de 5rytmer til dit område, så skriv eller ring, så finder vi ud af noget.

Til en vellykket 5rytmedag eller -aften har vi brug for et godt lokale med trægulv eller lignende, gode højtalere og et anlæg, hvortil jeg kan sætte min computer. Jeg har også selv højtalere og anlæg, som jeg kan medbringe. Deltagerne skal medbringe vanddunk og have løst tøj på til at bevæge sig i.

Jeg glæder mig til at danse med dig.

Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com