Baba Kone, musiker fra Burkina Faso, er igen i Danmark. I fredags, 21. februar spillede han til 5Rytmer i København, og vi havde en skøn aften. Han vil komme flere fredage den næste halvanden måned. 
M2Tango
Vi danser hver anden fredag/lige uger i M2Tango's dansestudie, Kapelvej 46C, KBH N
SteinerskolenVi danser på Steinerskolen i Silkeborg hver anden torsdag i ulige uger

Dans5rytmer i København N, Roskilde, Silkeborg og Århus

tilbage til forsiden
 
Så begynder vi langsomt at åbne op:
København fredag 12. juni: Vi danser fredag 12. juni kl. 19.00 til 21.30. Der bliver 30 billetter, som kan købes for 150 kr/130 kr(hvis du er arbejdsløs, studerende eller pensionist) - billetterne købes på forhånd, da der kun er 30 billetter, og der er et 'coronatillæg' på 20 kr. indtil vi igen kan danse flere sammen. Udsolgt. 
 
Midtjylland: Vi dansersøndag 14. juni udendørs i det Midtjyske, mellem Silkeborg og Ry. Det er kl. 18-20, kom gerne kl. 17.30. 
Sted: Gudenåvej 31, Voervadsbro, Brædstrup
Pris: 150 kr
Musik: Baba Kone spiller live trommer og kora
Underviser: Birgitte Rasmussen
Du betaler på døren med mobile pay.
 
Corona-krav for deltagelse:
Coronarestriktioner:
1. Det vigtigste er at du kun kommer, hvis du er helt rask og ikke har nogen af de corona-karakteristiske symptomer eller anden sygdom.
2. Hvis du har købt billet og føler dig syg, så sælg din billet til en anden over Facebook.
3. At vi holder afstand både 1m og 2m
4. At vi bruger sprit og hoster i vores ærme
5. At du møder omklædt og selv har vand med, der bliver ikke stillet glas frem
Resten fortæller jeg når vi mødes. 
 
Er du i tvivl om noget så kontakt mig endelig straks på dans5rytmer@gmail.com
 
 
Vi har danset LIVE 5RYTMER sammen hver for sig 6 gange, de sidste 3 gange sammen med BABA KONE på trommer.
Nu begynder vi at åbne op, så jeg laver ikke mere online dans. Glæder mig til at møde dig på dansegulvet igen, forhåbentlig 12. juni - og måske laver vi lidt sommerdans henover sommeren også. 
Priser under corona-restriktioner er 150 kr og 130 kr (arbejdsløse, pensionister og studerende)
 
Se link til Facebook gruppen her.
 
 
 
 
Find vej til M2Tango: til kort

Alle (voksne evt. fra 15. år) er velkomne, du møder bare op FØR kl. 19, gerne kl. 18.45. Vi starter præcist - der er ingen tilmelding. Du betaler kontant/mobile pay ved indgangen. Har du spørgsmål eller er usikker på noget, så ring eller send en mail under kontakt.

Første gang: Er det første gang så kom i god tid. Du skal regne med at komme til at svede, så tag let danse/sportstøj på, gerne lag på lag. Husk stor vandflaske og evt. håndklæde. Der er IKKE mulighed for at tage bad bagefter. Se mere om første gang her. 

Kontant betaling/mobile pay ved døren: En danse aften M2Tango koster: 130 kr pr. gang. Er du på overførselsindkomst eller lever af SU koster det 110 kr. (Samme priser som hos Brian Kjøller og Mette Feilberg) Der er et særligt coronatillæg på 20 kr, så længe vi danser under corona-restriktioner.
 
Kun i København: Det er muligt at købe et kort med 10 danseaftener. Kortet har 10 klip og koster 1100 kr (900 kr, hvis du er studerende eller på overførselsindkomst - dokumentation skal forevises). Kortet kan ikke lånes ud, men er personligt. Kortet gælder fredage i M2Tango, kortet gælder for et år og derudover så længe jeg underviser, det vil sige jeg tager ansvar for et år.
Har du klippekort, kan du stadig bruge din klip og blot overføre 20 kr. 
  
Roskilde: Aflyst indtil videre. 
Vi danser hver anden onsdag i LIGE uger kl. 19.00 til. 21.30 i Fælleshuset Trehøje, Troldehøj 3, 4000 Roskilde. Det koster 130 kr kontant/mobile pay på døren. Ingen tilmelding. 
 
 
Silkeborg: Har været aflyst pga. corona. Arbejder på at lave et udendørs arrangement 14. juni i en stor smuk have mellem Silkeborg og Ry.
Vi danser hver anden torsdag i U-lige uger  kl. 19- ca. 21.15 på Rudolf Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg.  Send en mail, hvis du er interesseret i at høre mere. Eller mød op på døren, det koster 120 kr - kontant/mobile pay. Vi har en mailliste, så du får besked ca. en uge før hver danseaften. Undertiden må vi flytte vores torsdag til en onsdag pga. skolens arrangementer. Se mere her.
 
Århus: Aflyst pga. corona.
Siden september  2015 har jeg været del af '5rytme-teamet' omkring 5rytmer i Århus, og underviser ca. hver 4. tirsdag kl. 18.30 - 21, N. Kochs Skole, St. Johannes Alle 4, indgang G, lille sal, 8000 Århus, pris 150 kr kontant/mobile pay eller 75 kroner hvis du er 25 år eller derunder. Følg Århus på Facebook. 
Baba Kone musiker fra Burkina Faso er med tirsdag 25. februar og 24. marts. Alle er velkomne. Baba spiller djembe og kora. 
 

Har du lyst til at få de 5rytmer til dit område, så skriv eller ring, så finder vi ud af noget.

Til en vellykket 5rytmedag eller -aften har vi brug for et godt lokale med trægulv eller lignende, gode højtalere og et anlæg, hvortil jeg kan sætte min computer. Jeg har også selv højtalere og anlæg, som jeg kan medbringe. Deltagerne skal medbringe vanddunk og have løst tøj på til at bevæge sig i.

Jeg glæder mig til at danse med dig.

Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com