Roskilde

I Roskilde danser vi i Moesgårdens Beboerhus, Kærvej 15F, 43000 Roskilde. Moesgårdens Beboerhus ligger i Vindinde. Der er afkørsel på afkørsel nr. 11, Roskile SØ, fra Motorvej 21. Bus 600S går fra centrum og næsten til døren i Vindinge.

Alle mine 5Rytme begivenheder i Roskilde slås op i Facebookgruppen ’5 Rytmer’, som du finder på dette link.

Forår 2024: Vi danser hver anden onsdag i lige uger

Tid: Vi danser i lige uger, kl. 19.00-21.30, første gang 10. jaunar 2024

Sted: Moesgårdens Beboerhus, Kærvej 15, Vindinge, Roskilde.

Pris: Der er nye priser fra 1. januar 2024 i Roskilde og Silkeborg. Der har været en større huslejestigning begge steder, så de nu svarer til prisniveauet i København. Billetter købes ved ankomst og koster 150 kr samt 130 kr, (hvis du klarer dig for overførselsindkomst eller SU). Billetter købes kontant eller på MobilePay. Det er muligt at købe et personligt ti-turskort med rabat

Se datoer her 2024:

Sæsonafslutning 13. december
Glædelig jul og godt nytår – vi ses i 2024.
Sæsonafslutning 13. december
Onsdag 10. og 24. januar
Hvad skal jeg have med og hvad skal jeg have på
Du skal medbringe en vandflaske, for det er vigtigt at få drukket nok, hen igennem dansen og når vi sveder. Du medbringer tøj, som du kan bevæge dig frit i, og gerne i lag, så du kan have mere eller mindre tøj på alt efter, om vi danser dynamisk eller mere stille. De fleste danser i bare tæer, men du kan også bruge en inde-dansesko. Er det din første gang, så kom gerne i god tid, for eksempel 10 – 15 minutter før.
Onsdag 10. og 24. januar
Onsdag 7. og 21. februar
5Rytmer i Vindinge
I November 2022 flyttede dansen i Roskilde til Moesgårdens Beboerhus, Vindinge, som ligger meget tæt på Roskilde. Vindinge er så let at køre til, den ligger tæt på Motorvej 21, og tæt på Motorvej 20, når man kører på tværs fra Greve. Det er også let at tage bussen. Bus 600S går fra centrum og næsten til døren i Vindinge. Parkering: Du kan parkere ved Moesgårdens Beboerhus, hvor der er en en P-plads med ca. 10 pladser til højre, når du kører ind. Du kan også parkere ved kirken.
Onsdag 7. og 21. februar
Onsdag 6. og 20. marts
Bliv del af Roskilde-triben
Roskildegruppen startede oprindeligt i den økologiske landsby Hallingelille, Ringsted Kommune, tilbage i 2009. I 2017 flyttede vi til Roskilde, hvor en lokal danser havde fundet et større lokale til os i et fælleshus til en boligforening. Her dansede vi i 5 år, hvorefter vi november 2022 flyttede til vores nuværende lokaler i Vindinge/Roskilde. Det er et stort og indbydende rum med atmosfære. Danserne kommer både fra Roskilde og langvejs fra, her er dansere fra hele Odsherred, Kalundborg-området, Hasle, Ringsted samt Køge, Greve og mange flere steder.
Onsdag 6. og 20. marts
Onsdag 3. og 17. april
Selve dansen
Velkommen til en aften med “5 Rytmer” - en dans fyldt med alt det, der rør sig inden i os lige nu, uanset hvad det er, får det plads og udtryk. Dansen har ingen faste trin, men bevæger sig improvisatorisk igennem 5 forskellige rytmer, som tilsammen rummer livets universelle rytmer: Flow, Staccato, Kaos, Lyrisk og Stilhed. Vi flytter vores opmærksomhed fra sindet ned i kroppen og danser med alle indtryk og alle udtryk. Alle følelser er velkomne på dansegulvet.
Onsdag 3. og 17. april
Onsdag 1. 15. og 29. maj
Hvad koster det?
Billetter købes ved ankomst og koster 150 kr samt 130 kr, (hvis du klarer dig for overførselsindkomst eller SU). Billetter købes kontant eller på MobilePay. Det er muligt at købe et personligt ti-turskort med rabat.
Onsdag 1. 15. og 29. maj
Onsdag 12. juni
Onsdag 12. juni