København

I København danser vi Kapelvej 46C, 2200 København N, det er i M2tangos store og hyggelige lokale, som vi rydder for de fleste møbler, så der er endnu mere plads at danse på.

Alle mine 5Rytme begivenheder i København slås op i Facebookgruppen ’5 Rytmer’, som du finder på dette link.

Forår 2024: Vi danser hver anden fredag i lige uger

Tid: Vi danser i lige uger, kl. 19.00-21.30, første gang 12. januar 2024.

Sted: Kapelvej 46C,2sal, 2200 København N. Der er en stor port ind til nummer 46C. Fra kl. 18.45 står en af mine dansehjælpere i porten og lukker jer ind.

Pris: Billetter købes ved ankomst og koster 150 kr samt 130 kr, (hvis du klarer dig for overførselsindkomst eller SU). Billetter købes kontant eller på MobilePay. Det er muligt at købe et personligt ti-turskort med rabat – se mere herunder.

Se datoer her 2024:

Glædelig jul og godt nytår
Fredag 12. og 26. januar
Hvad skal jeg have med og hvad skal jeg have på
Du skal medbringe en vandflaske, for det er vigtigt at få drukket nok, hen igennem dansen og når vi sveder. Du medbringer tøj, som du kan bevæge dig frit i, og gerne i lag, så du kan have mere eller mindre tøj på alt efter, om vi danser dynamisk eller mere stille. De fleste danser i bare tæer, men du kan også bruge en inde-dansesko. Er det din første gang, så kom gerne i god tid, for eksempel 10 – 15 minutter før.
Fredag 12. og 26. januar
Fredag 9. og 23. februar
5Rytmer i København
I København danser vi på Kapelvej 46C, vi danser i et tangostudie 'M2Tango', et stort og dejligt rum på 160m2. Vi har danset her siden 2013. Lokalet ligger tæt ved Rantzausgade med de mange hyggelige cafeer. Der er parkering på Kapelvej og langs Åboulevard. Det er også muligt at komme med bussen fra Københavns Hovedbanegård,/v Tivoli, hvor du kan tage Bus 68 næsten til døren.
Fredag 9. og 23. februar
Fredag 8. og 22. marts
Bliv del af Københavner triben
Jeg begyndte at undervise i København, januar 2009, og i 2013 flyttede vi ind i på Kapelvej 46C, i det store tangolokale. Det er et meget stort lokale med masser af stemning og antikke møbler. Når vi danser 5Rytmer flytter vi mange møbler for at skabe mere plads. Københavnertriben er en herlig gruppe af skønne dansere, nogle danser hver gang, andre kommer en gang imellem og også her er der hver gang helt nye dansere på gulvet.
Fredag 8. og 22. marts
Fredag 5. og 19. april
Selve Dansen
“De 5 Rytmer” - en dans fyldt med alt det, der rør sig inden i os lige nu, uanset hvad det er, får det plads og udtryk. Dansen har ingen faste trin, men bevæger sig improvisatorisk igennem 5 forskellige rytmer, som tilsammen rummer livets universelle rytmer: Flow, Staccato, Kaos, Lyrisk og Stilhed. Vi flytter vores opmærksomhed fra sindet ned i kroppen og danser med alle indtryk og alle udtryk. Alle følelser er velkomne på dansegulvet.
Fredag 5. og 19. april
Fredag 3. maj, 17 maj og 31. maj
Hvad koster det?
Billetprisen er 150 kr (130 kr, hvis du er på overførselsindkomst, pensionist eller fuldtids studerende). Du har mulighed for at købe et klippekort, som koster 1300 kr for 10 gange (eller 1100 kr). Klippekortet er personligt og gælder i max. 2 år fra udstedelsestidspunktet. Det er også muligt at købe et gavekort til 5Rytmer - du bestemmer beløbet og hvad det er til.
Fredag 3. maj, 17 maj og 31. maj
Fredag 14. juni
Fredag 14. juni

Hjælpere:

I København er det muligt at blive 5Rytme-hjælper og danse gratis den aften, som du hjælper. Hvis du er ’hjælper’ mødes vi kl. 18 og vi er færdige, når vi har pakket sammen efter dansen. Vi hygger os med det. Opgaverne er at få båret op, flyttet møbler og sat op samt passe kassen eller stå i porten, hvor vi sørger for, at folk kan komme ind. Skriv til mig, hvis du har lyst til at hjælpe hver gang eller en gang imellem, eller bare høre mere om at være hjælper.

tre kvinder som danser de 5 rytmer
Gruppe mennesker som holder i hånd i en stor cirkel

Er det din første gang til 5Rytmer i København?

Du skal medbringe en vandflaske, for det er vigtigt at få drukket nok hen igennem dansen og når vi sveder.
Du medbringer tøj, som du kan bevæge dig frit i, og gerne i lag, så du kan have mere eller mindre tøj på alt efter, om vi danser meget dynamisk eller mere stille.
De fleste danser i bare tæer, men du kan også bruge en inde-dansesko.
Er det din første gang, så kom gerne i god tid, for eksempel 10 – 15 minutter før.