Workshops

-at deltage i en workshop over en hel dag, en weekend eller en hel uge, er en mulighed for at fordybe dansen igennem de 5Rytmer

Jeg faciliterer workshops på både waves* og heartbeat* niveau. Læs mere her.

Alle workshops skaber rum for at mærke kroppen, udtrykke alt det vi er, turde slippe ind i det kendte og ukendte, mærke livets lethed og rumme det hele i stilhedens nærvær

Hver workshop har forskelligt tema, som vi udforsker og udfolder igennem workshoppen. Den struktur, som jeg anvender, sikrer at vi kommer dybt ind i alle fem rytmer, får skabt tryghed i gruppen og rodfæstet energien til at gå ind i kroppen og hjertet.

Sommer

Jeg afholder en ugelang workshop hvert år i uge 27. De næste år afholdes den på Rødegaard/Vistoft på Syddjursland: I 2024 er det 30. juni til 7. juli. Workshoppen starter med 1 1/2 dags waves og fortsætter med 5 dages heartbeat.
Læs mere her

Dancing Dancing

Hvert år afholder musiker Johan Bysell og jeg en weekendworkshop på Strandgården/Esby også på Syddjurs. I 2024 er det 10-12 maj. "Deep dancing with live music" er en waves workshop og alle kan deltage.
Læs mere her

Rebel dancer

Hvert år i november afholder jeg en weekendworkshop i København, med forskellige temaer indenfor the Rebel Dancer. I år afholdes den 10-12. november 2023 i Soulhouse, Frederiksberg og har titlen: "Rebel Dancer with a present heart". Det er en waves workshop og alle kan deltage.
Læs mere her

Andre workshops

Derudover afholder jeg en række workshops, der varierer fra år til år både i tid, sted og indhold, indlands og udenlands.
Læs mere her

Deltagelse

Deltagelse i en workshop eller klasse er som alt andet proces- og personlig udviklingsarbejde på eget ansvar. Du er altid velkommen til at spørge mig både om din deltagelse og om reaktioner under en klasse eller workshop. Du er også velkommen til efterfølgende at sende en mail eller ringe til mig og spørge til reaktioner eller fortælle stort og småt fra din deltagelse.

Tilmelding

Du tilmelder dig en workshop ved at sende en mail til mig til dans5rytmer@gmail.com med oplysning om navn, adresse og telefonnummer, samt indbetale det beløb som workshoppen koster til Mobile Pay 412017 eller overføre dem til konto: Nordea: 9559 4396224297; Min internationale konto er: Iban: DK6520004396224297; Swift: NDEADKKK.