Klasser

Vi byder velkommen til masser af 5Rytmer og en dans fyldt med livsglæde i skøn forening med alt det, der rør sig inden i os lige nu. Vi lader den indre bevægelse vokse og udfolde alt det, vi er. Er du ny, skal du vide at alle klasser er meget åbne over for nye, fordi vi dansere ved, at vi lærer af alle på dansegulvet og at når vi giver os selv til dansen, skaber vi en fælles, givende og healende energi.

En flaske til vand og tøj til bevægelse og du er klar:

Du er velkommen på dansegulvet, uanset hvad du kommer med. Her er plads til alle følelser, det handler om at rumme alt det vi er og lad det blive del af dansen.

Her kan alle være med uanset kønsidentifikation, størrelse, eventuelle handicaps, etnisk baggrund, danseerfaringer og alder (Mine klasser er lige nu henvendt til voksne)

Her kan voksne i alle aldre være med, uanset hvilket køn eller etnicitet man identificerer sig med, eller om man er handicappet og du behøver ikke have danse erfaring, 5rytmer kan danses af alle.
Når vi hengiver os til dansen, fødderne og til åndedrættet, kan du bevæge alt det, der fylder indeni dig. Vi oplever måske gode og dårlige dage i hverdagen, men alle dage er gode på dansegulvet. Vi inviterer det hele ind og lader kroppen finde det niveau, den kan være med på. Mærker efter, og følger kroppen.

Silkeborg

Vi danser i Silkeborg hver anden torsdag i ulige uger kl. 19.00-21.30
Læs mere her

København

Vi danser i København hver anden fredag i lige uger kl. 19.00-21.30
Læs mere her

Roskilde

Vi danser i Roskilde hver anden onsdag i lige uger kl. 19.00-21.30
Læs mere her

Rødegaard, Vistoft, Knebel

Vi danser i Vistoft/Djursland 5 søndage kl. 15.00-18.00 forår/efterår
Læs mere her

Vi danser de 5Rytmer for at komme ned i kroppen og slippe tankerne

Du kan danse de 5Rytmer på mange måder. For mange er det blevet en praksis, som vi hengiver os til ugentligt eller hver 14. dag eller så ofte vi kan passe det ind i vores hverdag. Andre nyder bare at danse med, når de kan; at mærke dansen,
fordybelsen og fællesskabet. Andre igen kommer for at nyde samværet og få rørt kroppen en gang i mellem.
Uanset hvor ofte du kommer, er du altid velkommen.

Hvad skal jeg have med og hvad skal jeg have på?

Du skal medbringe en vandflaske, for det er vigtigt at få drukket nok, hen igennem dansen og når vi sveder.
Du medbringer tøj, som du kan bevæge dig frit i, og gerne i lag, så du kan have mere eller mindre tøj på alt efter, om vi danser dynamisk eller mere stille.
De fleste danser i bare tæer, men du kan også bruge en inde-dansesko.
Er det din første gang, så kom gerne i god tid, for eksempel 10 – 15 minutter før.