Silkeborg

I Silkeborg danser vi på den lokale Steinerskole, som har et dejligt Eurytmi-lokale som vi lejer af skolen. Der er en skøn gruppe i Silkeborg; danserne kommer langvejs fra for at danse med, det vestlige Jylland såsom Herning, Viborg og Skive, og det østlige Jylland såsom Skanderborg, Gedved med flere. Kommer du langvejs fra, er det måske muligt at køre sammen.

Alle vores 5Rytme-aftener slås op i denne Facebook gruppe.

Efteråret 2023: Vi danser hver anden torsdag + en onsdag den 8/11

Tid: Vi danser i ulige uger, kl. 19.00-21.15, første gang 17. august 2023
Sted: Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg.
Pris: Billetter købes ved ankomst til 130 kr. kontant eller mobilepay.

Se datoer her:

Torsdag 17. august og ONSDAG 30. august
Hvad skal jeg have med og hvad skal jeg have på?
Du skal medbringe en vandflaske, for det er vigtigt at få drukket nok, hen igennem dansen og når vi sveder. Du medbringer tøj, som du kan bevæge dig frit i. De fleste danser i bare tæer, men du kan også bruge en inde-dansesko.
Torsdag 17. august og ONSDAG 30. august
Torsdag 14. og 28. september
5Rytmer i Silkeborg
I Silkeborg danser vi på Steinerskolen, som ligger tæt på en afkørsel til Herningmotorvejen. Den er derfor let at komme til fra Århus, Vejle, Viborg, Horsens - ja, næsten uanset, hvor du kommer fra. .Du kan også tage bussen fra Silkeborg Station/ Trafikterminalen: du tager bus 9 og står af på Oslovej. Vi har et dejligt lokale på ca. 100m2 og vi har danset på Steinerskolen i over 10 år.
Torsdag 14. og 28. september
Torsdag 12. og 26. oktober
Bliv del af Silkeborg triben
Vi har danset 5Rytmer i Silkeborg siden januar 2010, og det har igennem årene udviklet sig til en dejlig danse-tribe. De fleste danser 5Rytmer helt regelmæssigt. Mange kommer hver gang eller næsten hver gang, andre kommer en gang imellem. Næsten hver gang er der også helt nye på dansegulvet. Vi har danset på Steinerskolen, siden 2013. Alle føler sig trygge og hjemme i vores lokale, og nye plejer også at føle sig godt tilpas med det samme.
Torsdag 12. og 26. oktober
Onsdag 8. november og torsdag 23. november
Selve dansen
“De 5 Rytmer” - en dans fyldt med alt det, der rør sig inden i os lige nu, uanset hvad det er, får det plads og udtryk. Dansen har ingen faste trin, men bevæger sig improvisatorisk igennem 5 forskellige rytmer, som tilsammen rummer livets universelle rytmer: Flow, Staccato, Kaos, Lyrisk og Stilhed. Vi flytter vores opmærksomhed fra sindet ned i kroppen og danser med alle indtryk og alle udtryk. Alle følelser er velkomne på dansegulvet.
Onsdag 8. november og torsdag 23. november
Torsdag 7. og 21. december
I december danser vi på Th.Langs skole, Skoletorvet 1, 8600 Silkeborg
Vi kan desværre ikke være på Steinerskolen i december - til gengæld har vi fået mulighed for at leje os ind på Th. Langs Skole, i Silkeborg vores 2 torsdage i december. Håber I alle vil komme og danse sammen med os i julemåneden.
Torsdag 7. og 21. december

Er det din første gang i Silkeborg?

Du skal medbringe en vandflaske, for det er vigtigt at få drukket nok, hen igennem dansen og når vi sveder.
Du medbringer tøj, som du kan bevæge dig frit i, og gerne i lag, så du kan have mere eller mindre tøj på alt efter, om vi danser dynamisk eller mere stille.
De fleste danser i bare tæer, men du kan også bruge en inde-dansesko.
Er det din første gang, så kom gerne i god tid, for eksempel 10 – 15 minutter før.

Mennesker som danser de 5 rytmer