Silkeborg

I Silkeborg danser vi på den lokale Steinerskole, som har et dejligt Eurytmi-lokale som vi lejer af skolen. Der er en skøn gruppe i Silkeborg; danserne kommer langvejs fra for at danse med, det vestlige Jylland såsom Herning, Viborg og Skive, og det østlige Jylland såsom Skanderborg, Gedved med flere. Kommer du langvejs fra, er det måske muligt at køre sammen.

Alle vores 5Rytme-aftener slås op i denne Facebook gruppe.

Forår 2024: Vi danser hver anden torsdag i ulige uger, MEN der er 3 onsdage dette forår, onsdag 28. februar, onsdag 10 april og onsdag d. 8. maj

Se datoer her 2024:

Tid: Vi danser i ulige uger, kl. 19.00-21.30, første gang 18. januar 2024
Sted: Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg.

Pris: Der er nye priser fra 1. januar 2024 i Roskilde og Silkeborg. Der har været en større huslejestigning begge steder, så de nu svarer til prisniveauet i København. Billetter købes ved ankomst og koster 150 kr samt 130 kr, (hvis du klarer dig for overførselsindkomst eller SU). Billetter købes kontant eller på MobilePay. Det er muligt at købe et personligt ti-turskort med rabat, 10 gange for 1300kr/1100kr, og det kan bruges både i Silkeborg, Roskilde og København.

Torsdag d. 18. januar
Hvad skal jeg have med og hvad skal jeg have på?
Du skal medbringe en vandflaske, for det er vigtigt at få drukket nok, hen igennem dansen og når vi sveder. Du medbringer tøj, som du kan bevæge dig frit i. De fleste danser i bare tæer, men du kan også bruge en inde-dansesko.
Torsdag d. 18. januar
Torsdag 1. februar og 15. februar danser vi på Steinerskolen samt ONSDAG 28. februar danser vi også på Steinerskolen.
5Rytmer i Silkeborg
I Silkeborg danser vi på Steinerskolen, som ligger tæt på afkørsel Silkeborg Ø fra Herningmotorvejen. Den er derfor let at komme til fra Århus, Vejle, Viborg, Horsens - ja, næsten uanset, hvor du kommer fra. .Du kan også tage bussen fra Silkeborg Station/ Trafikterminalen: du tager bus 9 og står af på Oslovej. Vi har et dejligt lokale på ca. 100m2 og vi har danset på Steinerskolen i over 10 år.
Torsdag 1. februar og 15. februar danser vi på Steinerskolen samt ONSDAG 28. februar danser vi også på Steinerskolen.
Torsdag 14. marts, der er ikke dans i påsken.
Bliv del af Silkeborg triben
Vi har danset 5Rytmer i Silkeborg siden januar 2010, og det har igennem årene udviklet sig til en dejlig danse-tribe. De fleste danser 5Rytmer helt regelmæssigt. Mange kommer hver gang eller næsten hver gang, andre kommer en gang imellem. Næsten hver gang er der også helt nye på dansegulvet. Vi har danset på Steinerskolen, siden 2013. Alle føler sig trygge og hjemme i vores lokale, og nye plejer også at føle sig godt tilpas med det samme.
Torsdag 14. marts, der er ikke dans i påsken.
Torsdag 11. april kan vi ikke være på Steinerskolen, men det kan vi ONSDAG 10. april, så vi danser onsdag den 10. april og torsdag den 25. april.
Selve dansen
“De 5 Rytmer” - en dans fyldt med alt det, der rør sig inden i os lige nu, uanset hvad det er, får det plads og udtryk. Dansen har ingen faste trin, men bevæger sig improvisatorisk igennem 5 forskellige rytmer, som tilsammen rummer livets universelle rytmer: Flow, Staccato, Kaos, Lyrisk og Stilhed. Vi flytter vores opmærksomhed fra sindet ned i kroppen og danser med alle indtryk og alle udtryk. Alle følelser er velkomne på dansegulvet.
Torsdag 11. april kan vi ikke være på Steinerskolen, men det kan vi ONSDAG 10. april, så vi danser onsdag den 10. april og torsdag den 25. april.
Onsdag 8. maj og torsdag 23. maj
Hvad koster det?​
Billetter købes ved ankomst og koster 150 kr samt 130 kr, (hvis du klarer dig for overførselsindkomst eller SU). Billetter købes kontant eller på MobilePay. Det er muligt at købe et personligt ti-turskort med rabat.
Onsdag 8. maj og torsdag 23. maj
Torsdag 6. juni og 20. juni
Torsdag 6. juni og 20. juni

Er det din første gang i Silkeborg?

Du skal medbringe en vandflaske, for det er vigtigt at få drukket nok, hen igennem dansen og når vi sveder.
Du medbringer tøj, som du kan bevæge dig frit i, og gerne i lag, så du kan have mere eller mindre tøj på alt efter, om vi danser dynamisk eller mere stille.
De fleste danser i bare tæer, men du kan også bruge en inde-dansesko.
Er det din første gang, så kom gerne i god tid, for eksempel 10 – 15 minutter før.

Mennesker som danser de 5 rytmer