English

Velkommen til

Dans5rytmer

Jeg ønsker dig en dejlig jul og et smukt nytår – med tak for alle dansene i 2023.

 

Jeg glæder mig til at danse med dig igen i 2024:

Roskilde onsdag den 10. januar 2024

København fredag den 12. januar 2024

Silkeborg/Steinerskolen 18. januar 2024

Dans 5Rytmer

At danse de 5Rytmer frigør energi, smelter spændinger og rodfæster sjælen i kroppen

Velkommen til min hjemmeside. Her kan du finde oplysninger om, hvor jeg har undervisning, både klasser og workshops, samt information om, hvad de 5Rytmer er, tilmelding til mit nyhedsbrev, præsentation af mig samt andre væsentlige informationer.

Jeg har klasser i København, Roskilde og Silkeborg hver anden uge og derudover underviser jeg blandt andet søndage på Rødegaard/Jordens Sang, Knebel.
Hvert år i uge 27 (1. uge af juli) har jeg en hel uges sommerworkshop ligeledes på Rødegaard/Jordens Sang, Knebel. Derudover afholder jeg i løbet af året både endags- og weekendworkshops, for eksempel har jeg hvert år en weekend workshop med levende musik på Strandgården/Gomde i maj måned og en weekend workshop i København i november med et Rebel-tema.

Derudover en række weekend- og søndagsworkshops i forskellige temaer, såsom ’Melting hearts’, en heartbeat* workshop og The power of dancing with nature & elements, en workshops, hvor vi både danser ude og inde.

”If you want to give birth to your true self, you are going to have to dig deep down into that body of yours and let your soul howl. Sometimes you have to take a leap of faith and trust that if you turn off your head, your feet will take you where you need to go..”

— Gabrielle Roth

Birgitte Rasmussen som underviser i de 5 rytmer
Klasser:

Alle er velkomne til dans- og 5-rytmer i klasserne i København, Roskilde og Silkeborg.

Her er ingen tilmelding, du kommer bare og køber din billet i døren. Du er velkommen uanset alder, kønsidentificering, kondition, danseerfaring og uanset dine rødder i verden og i Danmark.

Workshops:

Fordyb din dans i de 5Rytmer ved at danse workshops

Når du deltager i en 5Rytmeworkshop, har du mulighed for at skabe et nyt og dybere fundament i kroppen, hvor der bliver mere plads til hjertet og hjertets udtryk.
Dans5Rytmer indeholder både personlig udvikling, terapeutisk bearbejdning og spirituelt nærvær, og alle tre niveauer er altid til stede samtidig, uanset workshoppens tematisering.

Du er altid velkommen på alle workshop på waves-niveau, uanset danseerfaringer. Hvis du ønsker at deltage på en workshop på heartbeat-niveau, skal du på forhånd have danset mindst 15 timer. 

Mennesker som danser de 5 rytmer
Tag på workshop

Jeg tilbyder en række workshops forskellige steder i Danmark:

Sommer

Jeg afholder en ugelang workshop hvert år i uge 27. De næste år afholdes den på Rødegaard/Vistoft på Syddjursland: I 2024 er det 30. juni til 7. juli. Workshoppen starter med 1 1/2 dags waves og fortsætter med 5 dages heartbeat.
Læs mere her

Dancing Dancing

Hvert år afholder musiker Johan Bysell og jeg en weekendworkshop på Strandgården/Esby også på Syddjurs. I 2024 er det 10-12 maj. "Deep dancing with live music" er en waves workshop og alle kan deltage.
Læs mere her

Rebel dancer

Hvert år i november afholder jeg en weekendworkshop i København, med forskellige temaer indenfor the Rebel Dancer. I år afholdes den 10-12. november 2023 i Soulhouse, Frederiksberg og har titlen: "Rebel Dancer with a present heart". Det er en waves workshop og alle kan deltage.
Læs mere her

Andre workshops

Derudover afholder jeg en række workshops, der varierer fra år til år både i tid, sted og indhold, indlands og udenlands.
Læs mere her

"Do you have the discipline to be a free spirit?"

— Gabrielle Roth