Naturen i Mols Bjerge
Kalø slotruin på Djursland

The power of dancing i Mols Bjerge - vi danser

MOLS 2020 - vi danser sommerworkshop.

Den ene dag er der udsolgt, den næste dag popper der en plads op, skriv på dans5rytmer@gmail.com eller på kontakt, hvis du vil høre mere eller stå på venteliste.

Vi danser på Mols i år - the power of dancing, søndag 28. juni til søndag 5. juli. Højskolerne er snart i gang, og jeg sammenligner vores uge med en højskole sommeruge - og vi vil følge samme retningslinjer som på en højskole. 

We will dance this year at the 'Roedegaard' på Mols from Sunday June 28th to Sunday July the 5th. The Danish 'highschools' starts June 8th and I compare our week to a week of these schools and we will follow the same guidelines. 

Lige nu arbejder vi på at udvikle nogle kreative og fine retningslinjer, som vil føles både inspirerende og sikre at følge. 
Nedenstående er den arbejdsskitse vi udvikler på og løbende opdaterer - sidst opdateret 7. juni 2020:
 
Dansens retningslinjer til inspiration:
Vi vil også danse i naturen på nye måder individuelt og i små grupper, som kan holde afstand.
Vi vil danse med den indre wave, der hvor vi skaber og udvikler vores eget indre og ydre rum.
Vi vil udforske og danse med hvordan de sidste måneder har påvirket vores indre og ydre flow, staccato, kaos, lyrisk og stilhed.
Vi vil udforske og danse med, hvordan de sidste måneder har påvirket os i relation til vores hjemmerytme, hvad det har forandret konstruktivt og hvilke skygger og ego'er som er blevet synlige for os.
Vi vil udforske og danse med vores forhold til naturen, jorden, elementerne og hvordan denne dans kan skabe og kreere nye danse og håb. 
 
Her er de sundmæssige retningslinjer:
Danserummet på Rødegård, Mols, er på 200m2 og det betyder det er muligt at hver kan få mindst 6m2, så det skulle være muligt at holde en afstand på 2m til de andre i rummet.
At den store gruppe inddeles i mindre familiegrupper på ca. 6-7 personer, som er dem vi er tæt på, og blandt andet indeholder den vi evt. deler værelse med, samt dem vi sidder ved bord med og spiser. 
Der er særlig omhu i spisesituationen, der er mange borde og stole udendørs, og det er evt. muligt at sætte sig over i danserummet at spise.
Vi holder alle den gode afstand, og når vi snakker med de andre i storgruppen, overholder vi de almindelige afstandsbetingelser og retningslinjer. 
At der er max 4 arbejdende i køkkenet og at der anvendes engangshandsker i køkkenet.
Der er sprit til rådighed, og vi vil vaske hænder/spritte med omhu og ofte.
Hver deltager, som ikke har dobbeltværelse med eget bad, er knyttet til et bestemt toilet/bad, hvor der er rense-sprit til rådighed, og de som deler bad, skiftes til at spritte det af og holde rent, rengøringen af bad/toilet fordeles på den gruppe som deler det. 
Hver deltager medbringer (om muligt) en pude til at sidde på (ved spisning, snakker m.m.), der er sprit både til afspritning og til hænderne, der er engangshandsker i køkkenet og til rengøring.
Brug af engangshandsker i andre situationer samt mundbind medbringes af den enkelte.
 
På nuværende tidspunkt, ser det ud som om det kun er Tyskland, Norge og Island der må komme til Danmark. Vi plejer at have deltagere fra Sverige - men det er stadig uvist, hvordan den situation ser ud. 
 
Først på engelsk så på dansk/First english then Danish
 
ENGLISH: This years summer dance workshop and retreat will be in a powerful and beautiful nature called 'Mols Bjerge'. 
Dates: June 28th to July 5th 2020 - 7 days
Venue: Rödegaarden, Karlshöjvej 5, 8420 Knebel, Denmark
Book: dans5rytmer@gmail.com 
 
We will dance our inner and outer landscapes, explore magic and mystery, finding new truths and wisdom about, who we really are.
We will invite courage and presence into our dance, express forms, crossing limits, going to the edge and surrender to what is. We will share the joy of our dancing soul and hold it all in the freedom of stllness.
 
We are very happy to invite you to Rödegaarden, which has a beautiful and big dance hall, with wooden floor. To keep prices down, we will help our dancing food organizer. There will be 3 times during the week. It is a lovely way to get to know each other outside the dance floor. 
 
Teachers:
Birgitte Rasmussen, 5Rhythms teacher since 2008, assisted by Ewelina Jendrzejczak, 5Rhythms teacher since 2014. 
 
 
Room, tent or dormitory, price in early bird until June the 1st, then its plus 600 Danish Crowns : All prices is all inclusive.
Dobble room with private shower: 4950 D. Crowns early bird/pr. dancer
Double room (no private shower) 4450 Danish Crowns early bird/pr dancer
Being a helper at the workshop, by application, price 2750 D.crowns.
Camping, tent: 3950 DKR all inclusive 
No dormetry because of the Corona situation
Nearby Bed & Breakfast: 3350DKR + B&B

In Roedegaarden there is a perfect area for camping. Bring your tent. If the rain gets heavy, you move insite to sleep on the dance floor. 
 
Single room near by: If you need help to find single room near by, please contact me, there arr different possibilities.
 
Prices: The prices cover workshop, food, sleeping. Food covers breakfast, lunch and dinner, and you can make coffee and tea around the clock.
 
To keep your spot on the workshop, you need to pay a deposit of 500 Danish Crowns.
 
Dansk
 
Sommerens danse workshop og retreat wil blive holdt i den kraftfulde og smukke natur i Mols Bjerge.
Dato: 28. juni til 5. juli 2020 - 7 døgn
Sted: Rødegården, Karlshøjvej 5, 8420 Knebel
Tilmelding: skriv til dans5rytmer@gmail.com
 
Vi vil danse vores indre og ydre landskaber, udforske magi og mystik, finde nye sandheder og visdomme om, hvem vi virkelig er. 
Vi vil invitere mod og nærvær ind i vores dans, udtrykke former, krydse grænser, gå til grænsen og overgive os til det der er. Vi vil dele glæden i vores dansende sjæl og rumme det hele i stilhedens fridom. 
Det er en glæde at invitere dig til Rødegården, som har en smuk og stor dansesal med trægulv. For at holde priserne nede, hjælper vi vores dansende mad organiser. Tre gange i løbet af workshoppen vil du hjælpe i køkkenet. Det er en skøn måde at lære hinanden at kende udenfor dansegulvet. 
 
Der er et dejligt stort område til camping - og bliver den danske sommerregn for kraftig, kan I sove i dansesalen. Du kan også medbringe campingvogn. Kontakt mig, hvis du skal have hjælp til at finde et eneværelse. 
 
Undervisere:
Birgitte Rasmussen, 5Rytmelærer siden 2008, assisteret af Ewelina Jendrzejczak, 5Rytmelærer siden 2014, hvis det er muligt for hende at komme ind i Danmark. 
 
Priser: 
Priserne dækker workshop, mad, lokaler og overnatning. Forplejning dækker morgenmad, frokost og aftensmad. Du kan lave kaffe og te 24-7. Priser i early bird, dvs. betalt inden 1. juni er som herunder. Efter 1. juni er alle priser plus 600 kr - der er et depositum på 500 kr for at holde sin plads, dette beløb fratrækkes det fulde beløb betales. 
 
Dobbeltværelse med toilet/bruser,  4950.00 danske kroner/pr danser  
Dobbeltværelse uden bruser og toilet, 
4450.00 danske kroner/ pr danser  
Hjælper på workshoppen  efter ansøgning, pris 2750 kr  
Camping - plads til telte og vogne 3950.00 danske kroner/  
Sørger selv for overnatning/
Sleeping another place 
 
3350.00 danske kroner/  
 
 
Birgitte Rasmussen | 8766 Nr. Snede - Danmark | Tlf.: +45 26 271 471 | dans5rytmer@gmail.com